Zinderende zaterdag in Domburg

De activiteiten en evenementen in Domburg staan altijd allemaal vermeld in onze evenementenkalender. Op zaterdag 30 juni staat het bol van de activiteiten en evenementen en daarom besteden we extra aandacht aan deze Zinderende zaterdag in Domburg.

Niemand hoeft zich op zaterdag 30 juni 2018 te vervelen, want iedereen kan zich de gehele dag vermaken in Domburg.

Verschillende activiteiten en evenementen
Dit weekend is het Domburgse Kermis op het parkeerterrein achter Cafe Tramzicht in Domburg aan de Singel. Deze is vandaag geopend vanaf 12.00 uur tot 00.00 uur.
Vanaf 08.00 uur tot 18.00 uur kan iedereen komen kijken in de Weststraat want hier vindt vandaag het ringrijden plaats. Daarnaast kan men ook folklore proeven, zien en ruiken tijdens de Boerenmarkt in het centrum van Domburg van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Wanneer dit afgelopen is, is het zeker nog niet gedaan deze Zinderende zaterdag in Domburg.
Vanaf 17.00 uur is er voor de kleinsten een ballonclown aanwezig en kan er ook geschminkt worden in de Stationsstraat.
Deze feestelijke dag wordt afgesloten op het podium in de Stationsstraat. Vanaf 20.00 uur staat er een line- up klaar met absolute feestgarantie. Deze avond klimmen o.a. JETSET LIVE en de Lawineboys op het podium. Tussen deze acts door zorgt Dj JeVaGo ervoor dat het feestje lekker blijft draaien tot 00.00 uur.

Een zaterdag vol vertier
Zaterdag 30 juni 2018 is dus een zaterdag vol vertier in Domburg. Vanaf 08.00 uur tot 00.00 uur zijn er doorlopende activiteiten en evenementen voor jong en oud.
Zeker een aanrader om deze dag een bezoekje te brengen aan het gezellige Domburg.