De Visbar Domburg alweer 5 jaar een begrip

De Visbar Domburg is alweer 5 jaar een begrip in Domburg, op 23 maart 2018 viert dit restaurant alweer zijn vijfde verjaardag. Mooie aangelegenheid voor VisitDomburg hier eens even op visite te gaan en de eigenaresse Ivon en eigenaar Martijn het hemd van het lijf te vragen. Wij geven u graag een kijkje in dit trendy en gastvrije restaurant.

 

Van pasfoto’s en fotorolletjes tot Visbar
Bij binnenkomst worden wij hartelijk ontvangen door een medewerkster van de bediening. Wij voelen ons direct welkom. Het restaurant straalt een ongedwongen sfeer uit en oogt trendy. Dit is ook De Visbar Domburg - Trendy Bar in restaurant- VisitDomburgbuiten al zichtbaar, wanneer u langs het kleine maar uitnodigende terras loopt met de kleurrijke kussens.
Eigenaresse Ivon is zoals wij haar kennen hard aan het werk. “Ik ben nog even met de administratie bezig hoor.” Tja dat hoort er natuurlijk ook allemaal bij en ondertussen schuift ook eigenaar Martijn aan. Wij vragen ons af waar het idee van een visbar nu eigenlijk vandaan komt? Daar kan Ivon vanachter haar laptop enthousiast op antwoorden. “Vroeger toen mijn moeder nog kamers verhuurde, vroegen de gasten altijd al waar men hier een visrestaurant kon vinden in Domburg. Dit hoort er gewoon bij in een badplaats als Domburg, dus toen dit pand vrij kwam, wisten wij wat ons te doen stond.” Ivon en Martijn hebben samen gewerkt bij Restaurant Mondriaan, wat hiervoor gevestigd zat in het pand. Komen we direct bij de geschiedenis van dit pand, want als wij nagaan wat er hier voorheen heeft gezeten, komen we tot de conclusie dat dit dus Restaurant Mondriaan was en ervoor ‘Primavera’. Een dameskledingwinkel, waar u ook terecht kon voor fotorolletjes en pasfoto’s. We glimlachen er smakelijk om, want dan is het nu toch heel iets anders geworden…

 

Een groeispurt in 5 jaar tijd
Ivon en Martijn zijn enthousiaste en ondernemende mensen. “Wij hebben altijd gezegd, als we ooit voor ons zelf beginnen, dan doen we het samen.” Aldus Ivon en Martijn. Deze kans deed zich dan ook 5 jaar geleden voor en zij zijn samen de Visbar gestart met 3 mensen in de bediening en 3 mensen in de keuken. Ivon hield zich bezig met de voorkant vanDe Visbar Domburg - Personeel - VisitDomburg de zaak en dus de bediening en Martijn droeg de verantwoording in de keuken, aangezien hij hiervoor freelance kok was en dus vele keukens heeft mogen bedienen. Een tweetal dat elkaar aanvult en zo ziet het er binnen ook uit. Het restaurant heeft een open keuken, zodat de bediening en het keukenpersoneel ook van elkaar ziet wat ze doen en wat er speelt. Dit geeft een hele goede en fijne samenwerking, wat de klant als zeer prettig en open ervaart.
Inmiddels kunnen we wel zeggen dat De Visbar Domburg een groeispurt heeft gemaakt in de afgelopen 5 jaar. Ivon en Martijn sturen inmiddels 15 man personeel aan. In het begin kon Martijn de oesters nog eigenhandig openen, maar inmiddels hebben ze hier een elektrische opener voor. Ook worden er leuke en drukbezochte sushi workshops georganiseerd.
Als wij het zo horen en zien weten wij eigenlijk zeker dat we hier over 5 jaar binnen stappen om te praten over het 10- jarig jubileum.
Naast dit succesvolle restaurant konden Ivon en Martijn er geen genoeg van krijgen en zijn zij in mei 2017 ‘De Boterkapel’ gestart in Domburg. Hier mogen wij ook nog op visite, dan vertellen we u uiteraard meer.

 

Altijd gezellig met een goede prijs kwaliteitverhouding
De Visbar Domburg is een leuk restaurant om bijvoorbeeld met vrienden te gaan eten. De ongedwongen en open sfeer, met achtergrondmuziek welke niet overheerst en de trendy inrichting zorgen voor een gezelligDe Visbar Domburg menukaart - VisitDomburg avondje uit met vrienden. Maar De visbar is ook zeker geschikt voor een lunch met vrienden of collega’s. Daarnaast kunt u hier ook heel goed terecht met uw gezin. Lust uw kind geen vis? Geen probleem, want voor hen is er ook de spaghetti, de kipnuggets of poffertjes.
Kortom De Visbar heeft een uitgebreide menukaart, inclusief de populaire Surf & Turf en natuurlijk de populaire Sushi. En niet onbelangrijk: alles wordt zelf gemaakt.
Waarom u hier zeker eens een bezoekje moet brengen? Dat kan Ivon als geen ander vertellen: “De Visbar in Domburg beschikt over een uitstekende constante keuken met hoge kwaliteit. U wordt bediend door een enthousiast en vriendelijk serverend team. Het is bij ons altijd gezellig met een goede prijs kwaliteitverhouding!”

U kunt 7 dagen per week terecht bij De Visbar Domburg vanaf 11.00 uur. De keuken is geopend tot 22.00 uur. Wat houdt u nog tegen? Niets toch? Wij voelden ons er in ieder geval tijdens onze visite de gehele tijd als een vis in het water!

Tot snel weer bij de volgende visite.
Bij één van de ondernemingen in Domburg.
VisitDomburg op visite in Domburg!