Stem op Domburg Aktief

Stem op Domburg Aktief
In Domburg worden veel (zeker in het zomerseizoen) leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Van een bandje door de winkelstraten, tot Beachfitness met Miriam en van Spooktocht tot een kindershow. Deze activiteiten zijn vrijwel altijd gratis toegankelijk en allemaal georganiseerd en gefinancierd door Domburg Aktief (onderdeel van OBD Domburg). Draagt u Domburg Aktief en deze evenementen en activiteiten ook een warm hart toe en bent u lid van Rabobank Walcheren / Noord- Beveland? Dan vragen wij u: Stem op Domburg Aktief!

Breng uw stem uit en steun Domburg Aktief
Rabobank Walcheren/Noord-Beveland draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Walcheren/Noord-Beveland stelt € 165.000,- beschikbaar! Ook Domburg Aktief doet dus mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 165.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Domburg Aktief ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. En wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor o.a. nog meer leuke evenementen, activiteiten en aankleding van het mooie Domburg.

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan Domburg Aktief tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Walcheren/NoordBeveland