Statue Festival Domburg ook kinderen kunnen weer deelnemen

Het Statue Festival Domburg wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 juni. En ook kinderen kunnen weer deelnemen aan dit festival vol creativiteit en theater.

Net als vorige jaren komen er professionele ‘levende’ standbeelden naar het Statue Festival Domburg. Maar natuurlijk doen ook de kinderen weer mee en daarvoorStatue Festival Domburg - deelnemende kinderen - VisitDomburg kunnen alle kinderen zich vanaf vandaag opgeven. Wie meedoet wordt tijdens dit festival een echt standbeeld en mag zijn / haar kunsten laten zien aan het publiek in de straten van Domburg. Hier hoort natuurlijk ook een echt ‘statue kostuum’ bij en deze gaan jullie zelf maken tijdens de twee workshops die gegeven worden. Schilderen, boetseren, het hard laten worden van de pakken, het hoort er allemaal bij en het zijn twee hele leuke, gezellige en creatieve middagen.  Ook kunnen jullie alles vragen deze middagen, alvast wat oefenen en misschien al nadenken over de schmink en het haar wat bij jullie standbeeld hoort.

Dus wil jij een echt standbeeld worden tijdens het Statue Festival Domburg op zaterdag 9 juni 2018? Geef je dan op voor 20 mei 2018 via: lies@galeriepop.nl
De workshops staan momenteel gepland op 30 mei en 6 juni. Na opgave ontvang je alle definitieve informatie inclusief tijden en locatie.

Meer informatie over het Statue Festival Domburg 2018 staat natuurlijk ook op de website van VisitDomburg bij de evenementen.