Ringrijden en boerenmarkt in Domburg

Ringrijden en boerenmarkt in Domburg
Zaterdag 4 augustus is het alweer voor de derde keer ringrijden en boerenmarkt in Domburg. Zoals u gewend bent, zijn er ook dit keer naast het ringrijden en de boerenmarkt, leuke aanvullende activiteiten.

Domburgsch draaiorgel en Walchers Costuum
Tijdens de boerenmarkt in Domburg kunt u echte folklore zien, proeven en ruiken. U vindt op deze markt verschillende kraampjes met Zeeuwse streekproducten en zelfgemaakte artikelen. U ziet bijvoorbeeld hoe de Zeeuwse Babbelaars worden gemaakt, en de geuren van stroopwafels en mosselen zijn niet te missen.
Naast de leuke folkloristische producten en kraampjes is het vandaag ook weer een demonstratie ringrijden. Altijd erg leuk en spannend om te aanschouwen.
Vandaag zult u ook ganzen door de straten zien lopen met een ganzenhoeder. Altijd een uniek beeld zo tussen de mensen.
De heren en dames van het Walchers Costuum zijn natuurlijk ook weer aanwezig tijdens de boerenmarkt. En het Domburgsch Draaiorgel is ook te zien en te horen.

Ringrijden en Boerenmarkt in Domburg bezoeken
De boerenmarkt vindt plaats in het centrum van Domburg van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het ringrijden start om 08.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. En vanaf 18.00 uur kunt u ook nog genieten van het Dixieland orkest “Jassocation” in de straten van Domburg.
Het is dus zeker de moeite waard om deze dag een bezoekje aan Domburg te brengen.