Op visite bij Hotel Duinlust en…. ESCAPEROOM DOMBURG

Vandaag mocht VisitDomburg op visite bij Hotel Duinlust en escaperoom Domburg. Hier maakten we eindelijk kennis met de enthousiaste eigenaar Barry en eigenaresse Sasja. Wij zeggen eindelijk, omdat Barry en Sasja Hotel Duinlust in 2011 al hebben overgenomen, dus het werd nu zeker wel eens tijd dat we hier eens gingen kennismaken. Echter was er nog een veel belangrijker punt waarom wij Barry en Sasja hadden benaderd voor een afspraak… Wij hoorden namelijk dat er een Escaperoom geopend zou zijn in Hotel Duinlust. Hier waren wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar en we weten er nu alles van…

 

Hotel / Restaurant Duinlust
Wanneer we Hotel Duinlust binnen lopen, voelen we direct een gezellige sfeer in een modieuze ruimte. Barry vertelt ons onder het genot van een heerlijk kopje koffie dat deze ruimte geheel gerestyled is vier jaar geleden, toen zij besloten er een Hotel- Restaurant van te maken. Hotel Duinlust was namelijk eerst alleen logies & ontbijt. Tegenwoordig kan men er ook lunchen in de zomer en dineren het hele jaar door. Wij kunnen ons zo voorstellen, wanneer we naar buiten kijken, dat het hier heerlijk lop visite bij Hotel Duinlust en escaperoom Domburg - op foto Barry en Sasjaunchen is op het terras buiten in de zon, of smakelijk dineren in de avonduren uit de wind met de avondzon. En wanneer we het bord met een aantal gerechten zien, willen we bijna vragen of we mogen blijven eten.
Kortom wij kunnen ons zo voorstellen dat toeristen hier graag verblijven. Een gezellig en verzorgd hotel en restaurant. Ook Barry en Sasja stralen warmte en gezelligheid uit. Zij zagen het als een unieke kans dit hotel over te nemen in 2011 en zeiden tegen elkaar: “we doen het gewoon”. En dat blijkt, ze doen het gewoon en zitten bepaald niet stil. Want sinds februari 2018 hebben zij er ook een escape room bij in Hotel Duinlust.

 

Escaperoom Domburg
Escaperoom Domburg zit in Hotel Duinlust en is toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor hotelgasten. Uniek aan deze escape room is, dat deze zowel in Het Nederlands als Duits gespeeld kan worden en dus ook voor toeristen een leuke attractie is in Domburg.
De escape room “Atelier Mondriaan” is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Op visite bij Hotel Duinlust en escaperoom Domburg - sfeerfoto van escaperoom DomburgPiet Mondriaan was rond 1908 actief in Domburg. Het Zeeuwse licht was voor verschillende schilders een belangrijke reden om hier neer te strijken. Zo ook voor Piet Mondriaan. Hotel Duinlust is er tijdens een verbouwing achter gekomen dat er in het hotel, een atelier verschuild is. Na een kort onderzoek kwamen zij tot de conclusie dat het atelier van Piet Mondriaan moet zijn geweest.
Wie weet is er nog een buit verschuild in dit atelier. De politie en de gemeente zijn al onderweg, dus je hebt ongeveer een uur de tijd om dit mysterie te ontrafelen. Durf jij de uitdaging aan om binnen een uur aan de politie te ontsnappen? Stap samen met uw team terug in de tijd en beleef de tijden van Mondriaan in zijn Domburgse atelier.

Wij mochten even binnen kijken in Escaperoom Domburg “Atelier Mondriaan” en waren direct enthousiast. Je stapt echt in het atelier van Piet Mondriaan en zit niet alleen hierdoor direct in de sfeer, maar ook door de achtergrondmuziek. Wij vroegen ons af, of het echt mogelijk is om binnen een uur aan de politie te ontsnappen, maar volgens Barry is dat zekOp visite bij hotel Duinlust en escaperoom Domburg logo van escaperoom Domburger mogelijk. Indien nodig worden er hints gegeven tussendoor en meerdere teams zijn al weten te ontsnappen.
Kortom waar wacht u op? Op foto’s? Die gaan wij u hier niet laten zien. Dit moet u gewoon zelf ervaren en beleven. Escaperoom Domburg is beschikbaar voor teams van 2 tot 5 personen en u kunt heel gemakkelijk reserveren. Kijkt u ook eens bij de arrangementen. Leuke combinaties met bijvoorbeeld vrienden of familie. Van lunchen & escapen tot borrelen & escapen er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Slapen, eten, drinken en gamen
Dus VisitDomburg ging op visite bij Hotel Duinlust en escaperoom Domburg en na deze visite zijn we eruit: bij Hotel / Restaurant Duinlust en Escaperoom Domburg kunt u terecht voor slapen, eten, drinken en gamen in een gezellige en vriendelijke sfeer. Wij zijn er hartelijk ontvangen en weten zeker dat Barry en Sasja u ook een warm welkom heten. Of u nu komt slapen, eten, drinken of gamen, ze staan voor u klaar aan de Badhuisweg 28 in Domburg.

 

En wij zien u graag binnenkort terug bij de volgende visite.
Bij één van de volgende ondernemingen in Domburg.
VisitDomburg op visite in Domburg, tot snel!