Nieuwe parkeerplaatsen in Domburg

Er komen nieuwe parkeerplaatsen in Domburg. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw parkeerterrein. Deze grenst aan het huidige terrein naast het Gemeentehuis in Domburg.

Nieuwe parkeerplaatsen in Domburg
Het nieuwe parkeerterrein telt 191 parkeerplaatsen. Door de verplaatsing van de Albert Heijn gaat het parkeerterrein aan de Singel op de schop. Hierdoor zijn nieuwe parkeerplaatsen nodig. Voor het terrein aan de Singel komt een nieuw terrein met meer plaatsen beschikbaar bij de molen van Domburg. Deze zomer kunnen bij de molen al enkele tientallen auto’s extra staan. Voor eind juni is ook het parkeerterrein achter het gemeentehuis te gebruiken. Het nieuwe parkeerterrein telt 191 parkeerplekken.

Gratis parkeren
Zoals het er nu voor staat, hoeven automobilisten voor de nieuwe parkeerplaatsen bij het Gemeentehuis in Domburg niet te betalen. Op de terreinen dichter bij het dorp moet men wel betalen.
De Albert Heijn krijgt een eigen parkeerplaats. Waarschijnlijk kunnen klanten hier een beperkte periode gratis parkeren, zodat zij hun boodschappen kunnen doen, voor ze er moeten betalen.