Lampionnenoptocht in Domburg

Het is inmiddels een begrip: de lampionnenoptocht in Domburg in oktober, welke wordt georganiseerd door Dance Invasion Domburg en Domburg Aktief. Ook dit jaar trekt de optocht weer door de straten en het centrum van Domburg op zaterdag 20 oktober 2018.

Start en deelname
Vanaf 19.00 uur start de lampionnenverkoop bij “Het Schuttershof” aan de Kanonweistraat in Domburg. Voor slechts € 1,00 kunt u een lampion kopen.
Vanaf hier vertrekt de optocht om 19.30 uur met muziek.
Voor zowel deelnemers als toeschouwers is het genieten bij het zien van de vrolijke lampionnen, die stralen door de donkere straten van Domburg.

Opwarmen met marshmallows en zopie
Wie het koud heeft gekregen kan zich na de lampionnenoptocht in Domburg lekker opwarmen bij “Het Schuttershof”, waar de optocht eindigt. Rond de vuurkorven is er voor alle deelnemers gratis chocolademelk en marshmallows. Zo kan iedereen nog even nagenieten van de lampionnenoptocht.

Ook geschminkt kun je deelnemen
Wie er een extra groot feest van wil maken, kan zelfs geschminkt deelnemen. Kinderen kunnen zich ’s middags laten schminken tussen Markt Zes en de kerk in het centrum van Domburg tijdens Speel en Spring je mee. Dit is mogelijk vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk is er vandaag ook weer een springkussen. Lekker springen, spelen en schminken deze middag.

Kortom zaterdag 20 oktober 2018 staat garant voor een leuke middag en avond in Domburg!