Kunstenaar Rem van den Bosch hangt werken bij Hotel Bommeljé in Domburg

Beeldend kunstenaar en fotograaf Rem van den Bosch, o.a. bekend van zijn boek: “a muse a day” en het project: “nieuw Zeeuws meisje” hangt zijn werken bij hotel Bommeljé in Domburg. Een goede keuze vinden we zelf nadat we de werken hebben zien hangen. “In veel horeca valt vaak niet op wat er aan de muur hangt, en dat is jammer.”

De afgelopen weken was Rem van den Bosch bezig met het ophangen van zijn werk en wij troffen hem daar. De werken liegen er niet om, het ziet er prachtig uit. “Er hangt nu écht iets aan de muur. Werken die passen bij de luxe uitstraling van het hotel. Het geeft de gasten nog meer het gevoel dat er met aandacht naar ze wordt gekeken.”

 

Het maakt indruk.
“Het is een hotelier die out of the box denkt, bijvoorbeeld met het prachtige Tien Torens, vanuit de organisatie wordt erkend dat kunst een mooie en bijzondere toevoeging is aan de beleving van een verblijf. Het veraangenaamt het verblijf voor gasten, dat merk je als je met ze praat.

Het verblijf en leven wordt op zoveel meer manieren verrijkt door een toevoeging van beeldende kunst. Onze visies zijn te verenigen, we gaan beide voor kwaliteit en het bieden van een heel groot stuk extra belevingswaarde. Daarnaast is Domburg kunsthistorische gezien een bijzondere plaats in Zeeland om werk te tonen.” Aldus beeldend kunstenaar en fotograaf Rem van den Bosch.

Hotel Bommeljé
Herenstraat 24
4357 AL Domburg
Nederland
E: info@bommelje.nl
T: +31 (0)118 581684

Beeldend kunstenaar Rem van den Bosch
Klik hier om meer te lezen over Rem