Strandhotel Nehalennia

Ooit was Strandhotel Nehalennia het huis van de Burgemeester van Domburg, nu nodigt het hotel -met zeezichtkamers van 25 m2- u uit te genieten van een heerlijke vakantie aan zee.

Een laat ontbijt of een borrel in de gezellige bar? In Strandhotel Nehalennia wordt u in een informele sfeer met veel warmte en frisse Noordzeelucht verwend.

Samen met ons ‘buurhotel’ Zonneduin ligt Hotel Nehalennia direct aan het strand van Domburg en kijkt uit over de zee. Het hotel heeft drie verdiepingen die met een lift bereikbaar zijn. Er zijn vier verschillende soorten kamers, waaronder familiekamers, kamers met een klein terras voor bijvoorbeeld gasten met een viervoetige vriend. Er zijn ook 12 kamers met balkon en schitterend uitzicht op de Noordzee. De andere kamers kijken uit op het historische Badpaviljoen van Domburg.
Alle comfortabele kamers zijn voorzien van bad, douche, toilet, toiletartikelen, haardroger, zithoek, sateliet-tv, WiFi, telefoon, minibar en een waterkoker met accessoires.

De sfeervolle bar is de ideale plaats om bij minder mooi weer een gezellige tijd te hebben. U kunt hier tv kijken, een sociaal spel doen, een boek lezen of gewoon een drankje gebruiken in een gezellige omgeving.

Het gezonde en uitgebreide verwenontbijt is een bijzondere extra. Natuurlijk wordt hier ook aan gasten met allergieën of veganisten gedacht. In de zomer is het mogelijk om uw ontbijt op het terras te gebruiken, dat alleen voor hotelgasten toegankelijk is.

BOEK NU

Badstraat 17
4357 AT Domburg
+31(0)118-581552
hoteldomburg@zeelandnet.nl
www.hoteldomburg.nl