Hotel Kijkduin

Hotel Kijkduin heeft 23 comfortabele kamers in verschillende prijsklassen, waaronder familiekamers, studio’s  en balkonkamers. Alle kamers zijn voorzien van bad/douche, televisie, koelkastje, telefoon en een Nespresso apparaat. Begin de dag goed en in alle rust met ons uitstekend verzorgde ontbijtbuffet. Gedurende de hele dag kunt u in het hotel een hapje of een drankje bestellen.

In de zomer organiseert Hotel Kijkduin barbecue avonden, indien het weer het toelaat, waar u onbeperkt van onze gerechten kunt genieten. Het ontbijtbuffet kan binnen genuttigd worden en bij mooi weer op het terras.
Het hele hotel beschikt over gratis WIFI, daarnaast is er een computer met internet aansluiting beschikbaar voor het versturen en ontvangen van e-mails. Kijkduin beschikt over een eigen parkeerplaats. Er zijn (elektrische) fietsen en strandcabines te huur.
Daarnaast biedt het hotel, op aanvraag, een aantal extra’s, zoals een culinair arrangement en een relax arrangement.  Honden zijn welkom, mits op aanvraag.

Hotel Kijkduin is een gezellig, rustig gelegen hotel aan de rand van het centrum van Domburg. Binnen een paar minuten bent u in het centrum. Strand, bos en duinen bevinden zich allen op ongeveer 5 minuten lopen. Vanuit het hotel kunt u talloze fiets- en wandelroutes volgen naar de vele historische stadjes en dorpen en langs pittoreske plekjes. Jarige gasten krijgen van ons een glas Prosecco aangeboden.

BOEK NU

Brouwerijweg 24
4357 CE Domburg
T: +31(0)118-581938
E: info@hotelkijkduin.nl
www.hotelkijkduin.nl