Honden op strand Domburg

Wanneer u vakantie viert in Domburg, doet u dit met uw vrienden, familie en geliefden. Voor sommige mensen hoort hier ook de trouwe viervoeter bij. Honden zijn in Domburg uiteraard welkom en tevens mogen zij ook logeren in sommige hotels, appartementen en huisjes tijdens uw vakantie in Domburg. Geef wel altijd vooraf aan dat u de hond mee wilt nemen. Dan bent u er zeker van of dit ook mag in desbetreffende accommodatie.
Natuurlijk moet u ook in Domburg uw hond aan de lijn houden en gelden er ook wat regels voor honden op strand Domburg.

Honden op strand Domburg
Heerlijk hoor een lekkere wandeling met uw hond over het strand in Domburg. U mag vrij wandelen met honden op strand Domburg in de periode van 15 september tot 1 mei. Van 1 mei tot 15 september gelden er andere regels. Honden zijn in die periode verboden van 10.00 uur – 19.00 uur. Echter zijn zij overdag in die periode wel welkom op de speciale hondenstranden in Domburg. Deze vindt u hier:

  • Het strand na de overgang Hoogduin richting Oostkapelle;Honden op strand Domburg - Paarden op strand Domburg - VisitDomburg
  • Het strand na de overgang Hoge Hil West richting Westkapelle aan het pad langs de golfclub

Let er wel op dat honden ook op de hondenstranden tegenwoordig aangelijnd dienen te zijn.

Paarden op strand Domburg
Paarden zijn in de periode van 1 mei tot 15 september overdag verboden op de stranden in Domburg. Echter mogen zij net als honden voor 10.00 uur en na 19.00 uur op alle stranden. Dan kunt u dus een heerlijke rit met uw paard maken over de stranden van Domburg. Dit kan in de periode van 15 september tot 1 mei de gehele dag.