Hello Domburg een unieke winkel in Domburg

In februari 2018 lazen wij op Facebook dat Hello Domburg zijn eerste verjaardag vierde. Wij vonden het daarom eind maart hoog tijd op visite te gaan bij eigenaresse Mandy. Wij waren al eens binnen geweest, maar geven u ook graag een impressie van Hello Domburg een unieke winkel in Domburg.

 

Eén van de hotspots in Domburg
Domburg heeft als mooie Zeeuwse badplaats vele hotspots als het om shoppen gaat. Maar hier is Hello Domburg er echt één van. Dit is al te zien, wanneer u voorbij de leuke en trendy ingerichte etalage loopt. Hier moet u gewoon even binnen lopen, als u door het centrum van Domburg loopt. En wij vermoeden dat u dan niet met lege handen naar buiten loopt, ook al zat dat niet in uw planning. Dit komt omdat deze winkel, waar u toys en trends kunt vinden, een uiteenlopend assortiment heeft, waar voor ieder wat leuks bij zit.Hello Domburg een unieke winkel - VisitDomburg
Hello Domburg is een unieke winkel, omdat u er geen twee van kan vinden (in Domburg niet, maar ook niet snel elders) en er ontzettend leuke en exclusieve dingen te koop zijn. Daarom is dit absoluut één van de hotspots op het gebied van shoppen in Domburg.

 

Hier ben ik… Hello Domburg!
Wij kennen Mandy als de vriendin van Peter van Akkerdaas Tweewielers in Domburg, waar de winkel als het ware in overloopt. Vanuit de fietsenwinkel loopt u Hello Domburg binnen en andersom. Wij vragen Mandy hoe zij op het idee van Hello Domburg is gekomen. Ze vertelt ons met bescheiden trots dat dit haar eigen idee en unieke concept is. Ze hielp vroeger al in de winkel van haar moeder in Heinkenszand en had altijd de droom een eigen winkel te starten.
Toen Peter Akkerdaas overnam heeft zij na een jaar haar baan opgezegd om hierin mee te gaan werken. Aan dit pand zat toen nog De Akkerhoek vast, waar men speelgoed verkocht. Toen deze winkel nu wat meer dan een jaar geleden stopte, was dit de kans voor Mandy. Dit pand werd bij de fietsenwinkel getrokken, er volgde een grote verbouwing en koekoek hier ben ik… Hello Domburg! De naam zit ook geen verHello Domburg een unieke winkel - blikje zon - VisitDomburghaal achter. Mandy vond dit een leuke naam en gezien de ontstaanswijze van het geheel vinden wij dit er ook helemaal bij passen.

 

Van een blikje zon tot regenlaarzen
Wij en ook de klanten die op dat moment in de winkel zijn, snuffelen glimlachend rond. Hier kunt u echt van alles vinden, terwijl het heel overzichtelijk is en blijft. Van trendy tassen, tot Lego en van babyknuffels tot hippe rompertjes. Daarnaast vindt u er ook exclusieve kinderboeken, zoals “Het boek zonder tekeningen” (voor kinderen een heel leuk boek, Mandy laat het u graag zien). U kunt er ook heel goed terecht voor unieke (kinder-) cadeautjes, zoals haarspeldjes, puzzeltjes, maar ook strandspullen. Bij Hello Domburg kunt u zelfs terecht voor een blikje zon (klein blikje met daarin een plantsetje voor zonnebloemen), terwijl u wanneer u verder loopt tegen de regenlaarzen en regenjassen aanHello Domburg een unieke winkel in Domburg - greep uit assortiment - VisitDomburgloopt.
Een speelgoedwinkel, zoals men deze kende bij De Akkerhoek is het absoluut niet, want wat er aan speelgoed verkocht wordt is niet het standaard speelgoed, buitenom de Lego.

 

Hello Domburg verveelt nooit
De winkel werkt met verschillende merken, die u ook op de website kunt terug vinden. U kunt op de website niet online kopen, want het assortiment wisselt regelmatig. En ook dat is uniek, want daarom verveelt Hello Domburg nooit.
Mandy koopt naar eigen inzicht en smaak in. En wij, maar ook de klanten kunnen er niet omheen: smaak heeft Mandy, want de winkel wordt goed en druk bezocht. Wij sluiten onze visite dan ook af met de afspraak, dat Hello Domburg zich zo voortzet en wij over 9 jaar terugkeren bij het 10- jarig bestaan. Nu maar hopen dat Mandy ons ook niet vergeet uit te nodigen bij het 5- jarig bestaan 😉
Al zullen wij tussendoor zeker nog eens binnen wandelen. U toch zeker ook?