Evenementen

Evenementen in Domburg

Evenementen in Domburg zijn er vaak, veel en zeker de moeite waard. U vindt ze hier op de website in onze evenementenkalender. Ook kondigen wij regelmatig evenementen, activiteiten en nieuws aan op onze Facebookpagina. Wij houden u namelijk graag op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in het dorp, op het strand, maar ook bij de bedrijven, zoals restaurants, winkels en hotels. Op deze manier bent en blijft u altijd op de hoogte van activiteiten en evenementen in Domburg en kunt u tijdig alles noteren in uw agenda.

sep
12
wo
Jazz by the Sea 2018 @ Domburg
sep 12 – sep 16 hele dag
Jazz by the Sea 2018 @ Domburg

Jazz by the Sea 2018 vindt plaats van 12 t/m 16 september 2018 in Domburg.
Jaarlijks kunt u genieten in Domburg van Jazz by the Sea. Dit jazzfestival vindt ieder jaar in september plaats in Domburg en trekt vele bezoekers. Het is een heel gezellig weekend, waar u niet per se jazzliefhebber voor hoeft te zijn. De sfeer, de ambiance en vrolijkheid maakt iedereen, jong en oud enthousiast om dit weekend mee te beleven.

Dit jaar vindt de 28ste editie van Jazz by the Sea plaats en dit is net als voorgaande jaren nog steeds GRATIS toegankelijk. Het volledige programma vindt u terug op de website van Jazz by the Sea.

Voor echte jazzliefhebbers is dit echt een weekend genieten geblazen. Kom dit weekend naar Domburg, boek uw verblijf en geniet van het allerbeste op het gebied van de oude stijl jazz.