Evenementen

Evenementen Domburg

Evenementen in Domburg zijn er vaak, veel en zeker de moeite waard. U vindt ze hier op de website in onze evenementenkalender. Ook kondigen wij regelmatig evenementen, activiteiten en nieuws aan op onze Facebookpagina. Wij houden u namelijk graag op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in het dorp, op het strand, maar ook bij de bedrijven, zoals restaurants, winkels en hotels. Op deze manier bent en blijft u altijd op de hoogte van activiteiten en evenementen in Domburg en kunt u tijdig alles noteren in uw agenda.

jul
20
vr
Speel en spring je mee in Domburg @ Centrum Domburg 't Groentje
jul 20 @ 13:30 – 16:30

Speel en spring je mee in Domburg vandaag? Vanaf 13.30 uur zijn alle kinderen welkom op ‘t Groentje aan de Badstraat in Domburg. Tot 16.30 uur kan iedereen hier spelen en springen. Er is deze middag genoeg te doen. Natuurlijk is er een springkussen, maar ook kunnen er verschillende leuke spelletjes gespeeld worden. En uiteraard kan er vandaag Speel en spring je mee in Domburg - evenementen - VisitDomburggeschminkt worden en worden er mooie balloncreaties gemaakt!

Dus bent u vandaag in Domburg met het gezin? Loop dan zeker even langs bij Speel en spring je mee en laat de kinderen lekker spelen en ravotten tijdens deze activiteit en ga eind van de middag huiswaarts met een mooi ballonfiguur.

Maakt u een leuke foto deze middag? Stuur hem naar onze Facebookpagina of gebruik #VisitDomburg op Instagram en wie weet verschijnt uw foto op onze website.

Domburg Summer Festival 2018 @ Cafe Tramzicht Domburg
jul 20 @ 17:00 – 23:59
[:nl]Domburg Summer Festival 2018[:] @ Cafe Tramzicht Domburg

Voor het derde jaar op rij vindt ook dit jaar weer het Domburg Summer Festival plaats in Domburg. Cancel alle afspraken op vrijdag 20 juli 2018 en koop snel een ticket voor dit festival.
Het Domburg Summer Festival 2018 is een prachtig festival bij Café Tramzicht in Domburg. Hier moeten jullie zeker zijn geweest tijdens jullie vakantie in Domburg of gewoon als festivalliefhebber.

Zoals jullie gewend zijn heeft het Summer Festival Domburg een super line-up. En dat is natuurlijk ook dit jaar weer het geval. Welke artiesten er komen? Dat houdt de organisatie van het Summer Festival Domburg spannend. Iedere week maken zij artiesten bekend, tot aan de week van het evenement. Houdt daarom zeker de Facebookpagina van Café Tramzicht in de gaten.

En dan natuurlijk ook nog wat aanvullende informatie en huisregels voor de festivalgangers:

DOOR POLICY
– ID verplicht!
– Onder de 16 met begeleiding!
– Niet toegestaan: drugs, sportkleding, wapens, merken met haatdragend imago & tassen!
– Portiers zijn bevoegd personen te weigeren bij twijfel van gemoedstoestand, attitude of leeftijd! Ook bij aankoop van een pre-sale ticket!
– Entree Festival terrein sluit om 22:30 uur!

Na afloop van het festival is er uiteraard nog een gezellige afterparty in Cafe Tramzicht in Domburg tot 02.00 uur.

De tickets gaan razendsnel, dus weer er snel bij en bestel de tickets voor dit geweldige festival in Domburg hier.

jul
21
za
Ringrijden in Domburg @ Centrum Domburg
jul 21 @ 12:00 – 20:00
[:nl]Ringrijden in Domburg[:] @ Centrum Domburg

Op zaterdag 21 juli is het weer ringrijden in Domburg. Dit keer is het een demonstratie ringrijden in klederdracht. Echt folkloristisch dus. Een aanrader om een kijkje te gaan nemen!

Wat is ringrijden?
Ringrijden is een folkloristische activiteit, waarbij een ringrijder op een ongezadeld paard zit, welke hij / zij in galop door de ringbaan stuurt. Met een lans in de hand probeert de ringrijder de ring te steken, die halverwege de baan in een ijzeren bus hangt. Op Walcheren worden iedere zomer wedstrijden gehouden, zo ook in Domburg. Ringrijden vindt hier plaats in het Centrum van Domburg.

Het ringrijden in Domburg is een mooi schouwspel. Wanneer u op vakantie bent in Domburg en het ringrijden vindt plaats, dan moet u hier zeker even gaan kijken. Het is voor zowel jong als oud een mooi en leuk evenement, waar u uw ogen uitkijkt en mooie foto’s kunt maken. Het ringrijden vindt in Domburg op verschillende zaterdagen in de zomer plaats. Deze data vindt u terug in de evenementenkalender.

Muziek in Domburg met de Dixie Brothers @ Centrum Domburg
jul 21 @ 18:00
[:nl]Muziek in Domburg met de Dixie Brothers[:] @ Centrum Domburg

Zaterdag 21 juli 2018 is het weer tijd voor muziek in Domburg. Vanaf 18.00 uur hoort u de jazz / dixieland klanken in het centrum van Domburg.

Grote kans dat wanneer u op weg bent naar 1 van de restaurants in Domburg u de Dixie Brothers tegen komt. Zij zorgen vanaf 18.00 uur voor gezelligheid in de straten van Domburg. Leuk vertier ook wanneer u op het terras zit.

De Dixie Brothers hebben er zin in, u ook?!

 

 

jul
24
di
Tennis by the Sea in Domburg @ Tennisaccomodatie De Kikkerpit
jul 24 @ 19:00 – 21:00
[:nl]Tennis by the Sea in Domburg[:] @ Tennisaccomodatie De Kikkerpit

In de zomermaanden schiet sporten er wel eens bij in, terwijl u dat eigenlijk niet wilt. Verenigingen hebben vakantie, u gaat zelf op vakantie, of er is te weinig animo om het sporten voort te zetten in deze periode. In Domburg heeft de tennisvereniging L.T.C. Domburg daar een hele leuke en gezellige oplossing voor: Tennis by the Sea!

In de maanden juli en augustus kunt u op dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur deelnemen aan Tennis by the Sea. Of u nu in Domburg of omgeving woont, of op vakantie bent in de mooie badplaats Domburg, u bent allen van harte welkom. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Dus wanneer u dinsdagmiddag na een heerlijke middag strand zin heeft om in de avonduren nog even lekker een balletje te slaan, kunt u rond 19.00 uur terecht bij de tennisbanen aan de Kikkerpit (J.W. Schuurmanstraat 129A). U kunt alleen deelnemen aan Tennis by the Sea of samen met iemand.

Deelname is voor leden van L.T.C. Domburg gratis. Niet- leden betalen € 5,00 inclusief een consumptie.

Babs & Buddy zomershow @ Markt Domburg
jul 24 @ 19:30
[:nl]Babs & Buddy zomershow[:] @ Markt Domburg

Ja daar zijn ze weer, ze komen ook dit jaar weer naar Domburg en wel met de Babs & Buddy zomershow.
Babs & Buddy, de twee poppenkastpoppen die tot leven komen, gaan samen met hun beste maatje Robbie Rat de wereld ontdekken. En jullie mogen alles zien en meemaken!

Familievoorstelling
Iedere ‘Babs & Buddy’ familievoorstelling zit vol met prachtige muziek, poppenspel, theater, interactie, educatie, zang en dans. Hierdoor is iedere voorstelling geschikt voor een breed publiek.

Dinsdagavond op de markt in Domburg
Babs & Buddy zomershow is iedere dinsdagavond vanaf 10 juli 2018 t/m 21 augustus 2018 te zien op de Markt in Domburg vanaf 19.30 uur. Tijdens deze zomershow stappen Babs & Buddy in de wonderlijke onderwaterwereld. Ze zwemmen met de 1000 vissen van de zee, maken vrienden met een haai, redden een zeehondje en ontdekken dat ook wij verantwoordelijk zijn voor een schone en gezonde zee.

Zien Babs & Buddy jullie ook deze zomer in Domburg?

 

jul
25
wo
Robbie’s spelshow & disco @ Stationsstraat Domburg
jul 25 @ 19:30
[:nl]Robbie's spelshow & disco[:] @ Stationsstraat Domburg

Robbie, de grote vriend van Babs & Buddy heeft zijn eigen Robbie’s spelshow & disco en daarmee komt hij ook naar Domburg deze zomer!

Unieke show
De Robbie’s spelshow & disco is uniek, interactief en voor jong en oud.
Zijn jullie klaar voor deze verrassende, hilarische en interactieve Spelshow? Robbie Rat neemt het publiek mee in een doldwaze show met vier hilarische en gezellige familiespellen. Tijdens deze show is stilzitten er niet bij en zullen de gekozen kandidaten en ook het publiek fanatiek meedoen.

Verschillende spelletjes
Robbie speelt verschillende spelletjes tijdens deze show, namelijk:

  • Robbie’s feestje;
  • Hoger of lager;
  • Springzak letterspel;
  • Muziekquiz.

Vanaf 11 juli 2018 t/m 22 augustus 2018 is Robbie iedere week op woensdagavond vanaf 19.30 uur te vinden in de Stationsstraat in Domburg.
Kan Robbie op jullie rekenen deze zomer in Domburg?

jul
27
vr
Speel en spring je mee in Domburg @ Centrum Domburg 't Groentje
jul 27 @ 13:30 – 16:30

Speel en spring je mee in Domburg vandaag? Vanaf 13.30 uur zijn alle kinderen welkom op ‘t Groentje aan de Badstraat in Domburg. Tot 16.30 uur kan iedereen hier spelen en springen. Er is deze middag genoeg te doen. Natuurlijk is er een springkussen, maar ook kunnen er verschillende leuke spelletjes gespeeld worden. En uiteraard kan er vandaag Speel en spring je mee in Domburg - evenementen - VisitDomburggeschminkt worden en worden er mooie balloncreaties gemaakt!

Dus bent u vandaag in Domburg met het gezin? Loop dan zeker even langs bij Speel en spring je mee en laat de kinderen lekker spelen en ravotten tijdens deze activiteit en ga eind van de middag huiswaarts met een mooi ballonfiguur.

Maakt u een leuke foto deze middag? Stuur hem naar onze Facebookpagina of gebruik #VisitDomburg op Instagram en wie weet verschijnt uw foto op onze website.

jul
28
za
Mobiele animatie in Domburg @ Centrum Domburg
jul 28 @ 14:00 – 18:00
[:nl]Mobiele animatie in Domburg[:] @ Centrum Domburg

Op zoek naar animatie? U hoeft hiervoor vandaag niet naar een speciale plek in Domburg. U kunt gewoon heerlijk rondstruinen in Domburg, winkelen of een terrasje pakken, want vandaag loopt de mobiele animatie in Domburg.

Spelletjes en ballonnen
Wanneer de mobiele animatie in Domburg loopt is het overal in Domburg een feestje. De gezellige typetjes lopen door heel Domburg met o.a. spelletjes en ballonnen. U hoeft hen dus niet op te zoeken vandaag, maar zij zoeken u op! Ze toveren de leukste taferelen uit hun broekzakken, jaszakken of hun mobiele kar en spelen ter plekke met u of uw kinderen een spelletje. Wie weet maken ze ook nog wel een mooie balloncreatie vandaag!

De mobiele animatie in Domburg is te vinden tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Maakt u een foto voor op Instagram? Gebruik dan  #visitdomburg en wie weet verschijnt uw foto op onze website!

jul
31
di
Tennis by the Sea in Domburg @ Tennisaccomodatie De Kikkerpit
jul 31 @ 19:00 – 21:00
[:nl]Tennis by the Sea in Domburg[:] @ Tennisaccomodatie De Kikkerpit

In de zomermaanden schiet sporten er wel eens bij in, terwijl u dat eigenlijk niet wilt. Verenigingen hebben vakantie, u gaat zelf op vakantie, of er is te weinig animo om het sporten voort te zetten in deze periode. In Domburg heeft de tennisvereniging L.T.C. Domburg daar een hele leuke en gezellige oplossing voor: Tennis by the Sea!

In de maanden juli en augustus kunt u op dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur deelnemen aan Tennis by the Sea. Of u nu in Domburg of omgeving woont, of op vakantie bent in de mooie badplaats Domburg, u bent allen van harte welkom. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Dus wanneer u dinsdagmiddag na een heerlijke middag strand zin heeft om in de avonduren nog even lekker een balletje te slaan, kunt u rond 19.00 uur terecht bij de tennisbanen aan de Kikkerpit (J.W. Schuurmanstraat 129A). U kunt alleen deelnemen aan Tennis by the Sea of samen met iemand.

Deelname is voor leden van L.T.C. Domburg gratis. Niet- leden betalen € 5,00 inclusief een consumptie.