Evenementen

Evenementen Domburg

Evenementen in Domburg zijn er vaak, veel en zeker de moeite waard. U vindt ze hier op de website in onze evenementenkalender. Ook kondigen wij regelmatig evenementen, activiteiten en nieuws aan op onze Facebookpagina. Wij houden u namelijk graag op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in het dorp, op het strand, maar ook bij de bedrijven, zoals restaurants, winkels en hotels. Op deze manier bent en blijft u altijd op de hoogte van activiteiten en evenementen in Domburg en kunt u tijdig alles noteren in uw agenda.

jul
20
vr
Speel en spring je mee in Domburg @ Centrum Domburg 't Groentje
jul 20 @ 13:30 – 16:30

Speel en spring je mee in Domburg vandaag? Vanaf 13.30 uur zijn alle kinderen welkom op ‘t Groentje aan de Badstraat in Domburg. Tot 16.30 uur kan iedereen hier spelen en springen. Er is deze middag genoeg te doen. Natuurlijk is er een springkussen, maar ook kunnen er verschillende leuke spelletjes gespeeld worden. En uiteraard kan er vandaag Speel en spring je mee in Domburg - evenementen - VisitDomburggeschminkt worden en worden er mooie balloncreaties gemaakt!

Dus bent u vandaag in Domburg met het gezin? Loop dan zeker even langs bij Speel en spring je mee en laat de kinderen lekker spelen en ravotten tijdens deze activiteit en ga eind van de middag huiswaarts met een mooi ballonfiguur.

Maakt u een leuke foto deze middag? Stuur hem naar onze Facebookpagina of gebruik #VisitDomburg op Instagram en wie weet verschijnt uw foto op onze website.

Domburg Summer Festival 2018 @ Cafe Tramzicht Domburg
jul 20 @ 17:00 – 23:59
[:nl]Domburg Summer Festival 2018[:] @ Cafe Tramzicht Domburg

Voor het derde jaar op rij vindt ook dit jaar weer het Domburg Summer Festival plaats in Domburg. Cancel alle afspraken op vrijdag 20 juli 2018 en koop snel een ticket voor dit festival.
Het Domburg Summer Festival 2018 is een prachtig festival bij Café Tramzicht in Domburg. Hier moeten jullie zeker zijn geweest tijdens jullie vakantie in Domburg of gewoon als festivalliefhebber.

Zoals jullie gewend zijn heeft het Summer Festival Domburg een super line-up. En dat is natuurlijk ook dit jaar weer het geval. Welke artiesten er komen? Dat houdt de organisatie van het Summer Festival Domburg spannend. Iedere week maken zij artiesten bekend, tot aan de week van het evenement. Houdt daarom zeker de Facebookpagina van Café Tramzicht in de gaten.

En dan natuurlijk ook nog wat aanvullende informatie en huisregels voor de festivalgangers:

DOOR POLICY
– ID verplicht!
– Onder de 16 met begeleiding!
– Niet toegestaan: drugs, sportkleding, wapens, merken met haatdragend imago & tassen!
– Portiers zijn bevoegd personen te weigeren bij twijfel van gemoedstoestand, attitude of leeftijd! Ook bij aankoop van een pre-sale ticket!
– Entree Festival terrein sluit om 22:30 uur!

Na afloop van het festival is er uiteraard nog een gezellige afterparty in Cafe Tramzicht in Domburg tot 02.00 uur.

De tickets gaan razendsnel, dus weer er snel bij en bestel de tickets voor dit geweldige festival in Domburg hier.

jul
21
za
Boerenmarkt in Domburg @ Centrum Domburg
jul 21 @ 10:00 – 17:00
[:nl]Boerenmarkt in Domburg[:] @ Centrum Domburg

Het is vandaag niet alleen ringrijden, maar ook Boerenmarkt in Domburg. Een echte gezellige folkloristische dag in Domburg dus.

Boerenmarkt 
Wanneer het Boerenmarkt in Domburg is, kunt u echte folklore zien, proeven en ruiken. U vindt op deze markt verschillende kraampjes met Zeeuwse streekproducten en zelfgemaakte artikelen. U ziet bijvoorbeeld hoe de Zeeuwse Babbelaars worden gemaakt, u komt mensen tegen in klederdracht en ruikt al van verre de schapenkaas.

Verschillende data
De Boerenmarkt vindt op verschillende data plaats, namelijk:
Zaterdag 30 juni 2018
Zaterdag 21 juli 2018
Zaterdag 4 augustus 2018.
Op zaterdag 4 augustus is ook het Domburgsch Draaiorgel te zien en horen.

Maakt u vandaag foto’s? Stuur ze via een bericht naar onze Facebookpagina of gebruik op Instagram #visitdomburg en wie weet verschijnt uw foto op onze website.

Ringrijden in Domburg @ Centrum Domburg
jul 21 @ 12:00 – 20:00
[:nl]Ringrijden in Domburg[:] @ Centrum Domburg

Op zaterdag 21 juli is het weer ringrijden in Domburg. Dit keer is het een demonstratie ringrijden in klederdracht. Echt folkloristisch dus. Een aanrader om een kijkje te gaan nemen!

Wat is ringrijden?
Ringrijden is een folkloristische activiteit, waarbij een ringrijder op een ongezadeld paard zit, welke hij / zij in galop door de ringbaan stuurt. Met een lans in de hand probeert de ringrijder de ring te steken, die halverwege de baan in een ijzeren bus hangt. Op Walcheren worden iedere zomer wedstrijden gehouden, zo ook in Domburg. Ringrijden vindt hier plaats in het Centrum van Domburg.

Het ringrijden in Domburg is een mooi schouwspel. Wanneer u op vakantie bent in Domburg en het ringrijden vindt plaats, dan moet u hier zeker even gaan kijken. Het is voor zowel jong als oud een mooi en leuk evenement, waar u uw ogen uitkijkt en mooie foto’s kunt maken. Het ringrijden vindt in Domburg op verschillende zaterdagen in de zomer plaats. Deze data vindt u terug in de evenementenkalender.

Muziek in Domburg met de Dixie Brothers @ Centrum Domburg
jul 21 @ 18:00
[:nl]Muziek in Domburg met de Dixie Brothers[:] @ Centrum Domburg

Zaterdag 21 juli 2018 is het weer tijd voor muziek in Domburg. Vanaf 18.00 uur hoort u de jazz / dixieland klanken in het centrum van Domburg.

Grote kans dat wanneer u op weg bent naar 1 van de restaurants in Domburg u de Dixie Brothers tegen komt. Zij zorgen vanaf 18.00 uur voor gezelligheid in de straten van Domburg. Leuk vertier ook wanneer u op het terras zit.

De Dixie Brothers hebben er zin in, u ook?!

 

 

jul
23
ma
Toeristenmarkt in Domburg @ Weststraat, Markt, Ooststraat Domburg
jul 23 @ 10:00 – 19:00
[:nl]Toeristenmarkt in Domburg[:] @ Weststraat, Markt, Ooststraat Domburg

De toeristenmarkt in Domburg is er iedere maandag gedurende de hele zomer. U kunt de markt bezoeken van 10.00 uur tot 19.00 uur. Wanneer u in de maanden juli en augustus naar de markt komt, kunt u extra lang langs de gezellige marktkraampjes struinen, want dan is de toeristenmarkt tot 21.00 uur aanwezig in Domburg. Erg leuk om na een heerlijke stranddag nog even naar de markt te gaan wanneer u het strand zongebruind heeft verlaten na 19.00 uur.

Aanbod van de toeristenmarkt in Domburg
De toeristenmarkt in Domburg heeft een groot en divers aanbod. Zo kunt u er o.a. het volgende vinden:

 • Fruit en groente;
 • Kaasproducten;
 • Noten;
 • Snoep;
 • Worst;
 • Kleding;
 • Schoenen & slippers;
 • Haarmode;
 • Vis

En dit is echt nog lang niet alles wat er te vinden valt op de toeristenmarkt in Domburg. U kunt het beste zelf een kijkje gaan nemen en op uw gemak struinen langs de verschillende marktkraampjes die opgesteld staan in de Ooststraat, Weststraat en Markt in Domburg.
Als u de markt bezoekt kunt u natuurlijk ook direct de vele winkels in Domburg bezoeken. En wanneer uw benen moe zijn, kunt u uitrusten op 1 van de gezellige terrassen of in 1 van de vele restaurants in Domburg.

Kortom u hoeft zich in Domburg al nooit te vervelen, maar op de maandagen van 14 mei t/m 17 september 2018 zeker niet!

jul
24
di
Beachfitness met Miriam @ Strand bij Strandpaviljoen de Oase
jul 24 @ 10:30 – 11:30
[:nl]Beachfitness met Miriam[:] @ Strand bij Strandpaviljoen de Oase

Hoezo tijdens uw vakantie in Domburg niet fit blijven en aan uw gezondheid denken? U kunt namelijk helemaal in shape blijven met de Beachfitness met Miriam in Domburg.

De Beachfitness met Miriam is al jarenlang een begrip in Domburg en vele toeristen (en ook bewoners van deze populaire badplaats) weten de weg te vinden op dinsdag- en donderdagochtend naar het strand bij de Oase. Ze fitnessen hier onder leiding van Miriam in de gezonde Domburgse zeelucht van 10.30 uur tot 11.30 uur.

En natuurlijk bent ook u van harte welkom! Of u nu op vakantie bent in Domburg (of omgeving) of u hier woont, u kunt hier uw spieren soepel houden en fit blijven tijdens de zomermaanden. De eerste keer dat u gratis deel kunt nemen kunt u alvast noteren: dinsdag 10 juli 2018 vanaf 10.30 uur en de laatste keer vindt plaats op 23 augustus 2018. Dit zal tevens echt de laatste keer Beachfitness met Miriam zijn. Voor Miriam is dit – helaas voor u en ons –  het laatste seizoen. Natuurlijk volgt iemand Miriam volgend jaar op, maar het is nu toch wel een extra reden dit seizoen (nogmaals) aan te sluiten. Binnenkort kunt u meer lezen over het laatste seizoen van Miriam, want na al die jaren laten wij haar niet vertrekken zonder terug te blikken op deze succesvolle, leuke, sportieve en gezellige jaren.

Maar ze is nog niet vertrokken, dus we zien u graag wekelijks verschijnen in juli en augustus 2018 tijdens Beachfitness met Miriam bij Strandpaviljoen de Oase (duinovergang vanaf Duinstraat) in Domburg.

Tennis by the Sea in Domburg @ Tennisaccomodatie De Kikkerpit
jul 24 @ 19:00 – 21:00
[:nl]Tennis by the Sea in Domburg[:] @ Tennisaccomodatie De Kikkerpit

In de zomermaanden schiet sporten er wel eens bij in, terwijl u dat eigenlijk niet wilt. Verenigingen hebben vakantie, u gaat zelf op vakantie, of er is te weinig animo om het sporten voort te zetten in deze periode. In Domburg heeft de tennisvereniging L.T.C. Domburg daar een hele leuke en gezellige oplossing voor: Tennis by the Sea!

In de maanden juli en augustus kunt u op dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur deelnemen aan Tennis by the Sea. Of u nu in Domburg of omgeving woont, of op vakantie bent in de mooie badplaats Domburg, u bent allen van harte welkom. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Dus wanneer u dinsdagmiddag na een heerlijke middag strand zin heeft om in de avonduren nog even lekker een balletje te slaan, kunt u rond 19.00 uur terecht bij de tennisbanen aan de Kikkerpit (J.W. Schuurmanstraat 129A). U kunt alleen deelnemen aan Tennis by the Sea of samen met iemand.

Deelname is voor leden van L.T.C. Domburg gratis. Niet- leden betalen € 5,00 inclusief een consumptie.

Babs & Buddy zomershow @ Markt Domburg
jul 24 @ 19:30
[:nl]Babs & Buddy zomershow[:] @ Markt Domburg

Ja daar zijn ze weer, ze komen ook dit jaar weer naar Domburg en wel met de Babs & Buddy zomershow.
Babs & Buddy, de twee poppenkastpoppen die tot leven komen, gaan samen met hun beste maatje Robbie Rat de wereld ontdekken. En jullie mogen alles zien en meemaken!

Familievoorstelling
Iedere ‘Babs & Buddy’ familievoorstelling zit vol met prachtige muziek, poppenspel, theater, interactie, educatie, zang en dans. Hierdoor is iedere voorstelling geschikt voor een breed publiek.

Dinsdagavond op de markt in Domburg
Babs & Buddy zomershow is iedere dinsdagavond vanaf 10 juli 2018 t/m 21 augustus 2018 te zien op de Markt in Domburg vanaf 19.30 uur. Tijdens deze zomershow stappen Babs & Buddy in de wonderlijke onderwaterwereld. Ze zwemmen met de 1000 vissen van de zee, maken vrienden met een haai, redden een zeehondje en ontdekken dat ook wij verantwoordelijk zijn voor een schone en gezonde zee.

Zien Babs & Buddy jullie ook deze zomer in Domburg?

 

jul
25
wo
Robbie’s spelshow & disco @ Stationsstraat Domburg
jul 25 @ 19:30
[:nl]Robbie's spelshow & disco[:] @ Stationsstraat Domburg

Robbie, de grote vriend van Babs & Buddy heeft zijn eigen Robbie’s spelshow & disco en daarmee komt hij ook naar Domburg deze zomer!

Unieke show
De Robbie’s spelshow & disco is uniek, interactief en voor jong en oud.
Zijn jullie klaar voor deze verrassende, hilarische en interactieve Spelshow? Robbie Rat neemt het publiek mee in een doldwaze show met vier hilarische en gezellige familiespellen. Tijdens deze show is stilzitten er niet bij en zullen de gekozen kandidaten en ook het publiek fanatiek meedoen.

Verschillende spelletjes
Robbie speelt verschillende spelletjes tijdens deze show, namelijk:

 • Robbie’s feestje;
 • Hoger of lager;
 • Springzak letterspel;
 • Muziekquiz.

Vanaf 11 juli 2018 t/m 22 augustus 2018 is Robbie iedere week op woensdagavond vanaf 19.30 uur te vinden in de Stationsstraat in Domburg.
Kan Robbie op jullie rekenen deze zomer in Domburg?