Een nieuwe kaart voor de Domburgsche Bier&Melksalon met meer vegan gerechten

in 1911 stond in Domburg op de hoek van de Zuidstraat en de Markt de “Domburgsche Bier en Melksalon”. In maart 2011, 100 jaar later, heropende de zaak. Toen kon je in de Salon een biertje drinken en je melk kopen. Nu kun er ontbijten, lunchen of gewoon even lekker een kop versgemalen koffie komen drinken. Naast een vaste menukaart hebben ze een regelmatig wisselende kaart die op de muur staat geschreven. Alle gerechten en taarten maken ze zelf met gebruik van biologische ingrediënten aangevuld met producten uit de streek!

En laat nu die vaste menukaart vernieuwd zijn met meer de nadruk op vegan gerechten. Wij gingen deze kaart eens van dichtbij bekijken én een vorkje meeprikken. “Er komt steeds meer vraag naar VEGAN gerechten en als ze het ergens mogen verwachten dan is het bij ons,” zegt eigenaar Mirjam Sala over de nieuwe kaart.

Op de nieuwe menukaart is voor ieder naar wil iets te krijgen (ook als je niet vegan eet) en met het vernieuwde (en grotere) tuinterras is het goed toeven bij de Domburgsche Bier&Melk salon.

Elke dag geopend:
van 09:00 – 17:00 uur.

Weststraat 11, Domburg,
+31(0)118-85 3810

Meer eten in Domburg? Klik hier