By Juuls in Domburg: slapen, heerlijk eten & genieten!

Domburg – Vroeger heette het hotel-restaurant Juliana, maar tegenwoordig is er een frissere doch zilte wind gaan waaien en kun je vanaf december 2015 aanschuiven bij By Juuls roast kitchen & boutique hotel in Domburg. Als verslaggevers van Visit Domburg gingen wij een kijkje nemen, schoven we aan voor het ontbijt en spraken met Almer en Simone, eigenaren van by Juuls. 

Boutique hotel in Domburg 
By Juuls heeft 8 kamers te verhuren, waarvan er 2 familiekamers zijn (met aparte slaapkamer) en een suite met dakterras met zeezicht.
De kamers zijn tiptop in orde, met veel oog voor detail. Het riekt naar gastvrijheid, maar dan op een huiselijke manier. 

Ontbijten in Domburg 
Na een rondleiding door het hotel eindigen we weer in het restaurant, waar je als passant ook gewoon kunt ontbijten. En hoe! Uitgebreid is het eerste woord waar we aan denken; een zondags ontbijt dat op elke dag van de week gegeten kan worden. 

Er waren diverse broodjes, beleg, er waren eieren (op al mogelijke manieren), er was bacon, yoghurt, fruit, homemade granola, verse jus d’orange, koffie en thee. O, en warme chocomel. als je daarvan houdt. 

By Juuls shop
Je snapt dat we tussentijds even ons mond leeg moesten eten voordat we vragen stelden, want het was allemaal te verrukkelijk. Het interieur van het restaurant is gedaan door Studio Piet Boon (o.a. the Jane, Antwerpen), daarnaast wordt ook veel aandacht aan de styling besteed! 

Leuk detail: alles wat op tafel staat kun je ook kopen in de By Juuls- shop!
In deze shop in het restaurant kun je diverse producten aanschaffen: cadeaupakketten, peper/zout, olijfolie, servies en nog veel meer. Leuke tip: een (picknick)mand gevuld met allerlei lekkere artikelen onder de kerstboom?

Team By Juuls
Ondertussen zien we het team de gasten in de watten leggen. “
Het werken in een restaurant/hotel vergt één talent: je moet het leuk vinden, want dat ervaren mensen.” Precies. Dit team laat daar geen twijfel over bestaan dat zij het in zich hebben. 

Vegetarische keuken in Domburg
Simone: “Daar zijn we ook echt heel erg blij mee, want wij hebben vier jonge kinderen, dus ik kan zelf niet altijd op de zaak zijn.”
Almer zwaait ondertussen met die welbekende scepter in de keuken: gezonde gerechten, puur en laagdrempelig. Gewoonweg goed eten dus!

Almer: “we gaan ons ook meer op de vegetarische keuken richten, want daar komt meer vraag naar. Er is meer mogelijk met deze keuken dan wat mensen verwachten en dat vind ik leuk om te laten zien.” 

By Juuls ervaring
Wat ook nog leuk is om te noemen is dat By Juuls op de 20e plek staat (landelijk) van de Misset Koffie top 100, en daarbij serveren ze de lekkerste koffie van Zeeland (want ook die prijs wonnen ze). 

Daar zijn wij als Domburgers natuurlijk trots op, ondanks dat ze dit zelf niet heel erg naar buiten brengen (doen wij het voor ze). Men zegt: bescheidenheid siert de mens, maar Simone en Almer hoeven zeker niet bescheiden te zijn,  echter spreekt bij by Juuls de ervaring voor zich. 

By Juuls roast kitchen & boutique hotel in Domburg
Ooststraat 9 
4357 BE Domburg
Klik hier om te boeken