Boerenmarkt in Domburg

Zaterdag 21 juli 2018 vindt dit seizoen de tweede Boerenmarkt in Domburg plaats. En dit keer zijn er naast de vele leuke kraampjes met folkloristische producten ook weer leuke aanvullende activiteiten.

Schapen scheren, modeshows en stadsomroeper
Tijdens de boerenmarkt in Domburg kunt u echte folklore zien, proeven en ruiken. U vindt op deze markt verschillende kraampjes met Zeeuwse streekproducten en zelfgemaakte artikelen. U ziet bijvoorbeeld hoe de Zeeuwse Babbelaars worden gemaakt, u komt mensen tegen in klederdracht en ruikt al van verre de schapenkaas.
Daarnaast vinden er tijdens deze boerenmarkt in Domburg verschillende activiteiten plaats. Zo kunt u een kijkje nemen tijdens het schapen scheren om 13.30 uur. Gedurende de dag worden er verschillende modeshows gegeven door de mensen van het Walchers kostuum en er is een echte stadsomroeper aanwezig tijdens de boerenmarkt.
Ook is het vandaag ringrijden in Domburg. Dit keer is het een demonstratie in klederdracht. Echte folklore dus op deze dag.

Boerenmarkt bezoeken
De boerenmarkt vindt plaats in het centrum van Domburg van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het ringrijden start om 12.00 uur tot 20.00 uur. En vanaf 18.00 uur kunt u ook nog genieten van de jazz / dixieland klanken van de Dixie Brothers in de straten van Domburg.
Zoals u gewend bent staat Domburg ook deze dag weer garant voor vertier en gezelligheid.

Deze dag is onderdeel van het evenementenprogramma in Domburg deze zomer.
Meer informatie omtrent de activiteiten en evenementen in deze badplaats kunt u vinden in de evenementenkalender op onze website.

Heeft u de vorige Boerenmarkt in Domburg op 30 juni 2018 gemist? Kijk hieronder nog eens terug.