Boerenmarkt en ringrijden in Domburg

De eerste Boerenmarkt en ringrijden in Domburg van het seizoen 2018 is een feit. En wat voor een feit. Het was een stralende, zonovergoten dag. Dit bracht vele mensen op de been, waardoor de boerenmarkt druk werd bezocht. Mensen genoten van de folklore maar ook van de terrassen in Domburg.

Zinderende zaterdag
De Boerenmarkt en ringrijden in Domburg vond dit keer plaats tijdens Zinderende zaterdag. Deze dag was een dag boordevol activiteiten en evenementen. Het was namelijk de zaterdag van de Domburgse kermis. Een dag vol gezelligheid, vertier en optredens. We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde Zinderende zaterdag, waar het stralende weer zeker een handje bij geholpen heeft.

Herkansing
Heeft u de Boerenmarkt en ringrijden in Domburg gemist? Geen probleem! U kunt het filmpje van deze dag op uw gemak bekijken. Daarnaast kunt u in de herkansing op:

  • Zaterdag 21 juli;
  • Zaterdag 4 augustus.

Alle informatie vindt u in onze evenementenkalender. Graag tot ziens in Domburg. Wilt u naar de boerenmarkt en ringrijden in Domburg komen en er direct een vakantie van maken? Kijkt u dan eens bij onze hotels. U kunt via onze website uw vakantie in Domburg boeken.