3-jarig bestaan van Skincare Center & Luxury Domburg

De Westkapelse Sharmila Hercules is de kracht achter allround skincare center voor huidverbetering en pedicure. Je zult het niet geloven maar ze is nog maar 24 lentes jong. Haar bedrijf bestaat dit jaar 3 jaar, tijd voor een bezoek aan Sharmila!

Deze zeer ambitieuze vrouw weet overigens precies wat ze wil met haar bedrijf: “Wij zijn gespecialiseerd in een ruim aanbod van huidverbeterende behandelingen, maar daarbij bieden we ook pedicures, massages en manicures.”
Voor mannen en voor vrouwen overigens, laat daar geen twijfel over bestaan.

“Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis is wat bij ons hoog in het vaandel staat,” en ze volgt zelf dan ook vaak trainingen, cursussen en opleiding om haar kennis te onderhouden, maar ook zeker uit te breiden.
Sharmilla heeft een grote groep vaste klanten opgebouwd en werkt (zeker in de zomer) een flink aantal uren om iedereen in de watten te leggen. “We hebben wel vaste openingstijden natuurlijk, maar toch komt het voor dat ik ook weleens ’s avonds aan het werken ben: als het echt niet anders kan.”

Wat weinig mensen maar weten is dat ze geboren en getogen in Westkapelle is en vloeiend dialect spreekt. “Ja, dat spreek ik natuurlijk thuis, niet op de zaak,” lacht de Westkapelse. Het team waar ze mee werkt is goed op elkaar ingespeeld, heeft veel kennis in huis en wil -net als Sharmilla- iedere klant volledig in de watten leggen.

“Naast dat we ondersteunen bij diverse huidproblematiek, is dat ook echt wat we willen bieden: volledige ontspanning met luxueuze behandelingen en merken.”

Op de vraag waar ze haar bedrijf ziet over nog eens 3 jaar krijgen we het volgende antwoord:
“Over drie jaar hoop ik dat we nog meer mensen blij en tevreden kunnen maken bij Skincare Center Domburg. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn droombaan nu in de realiteit mag uitoefenen en verwacht dat we over drie jaar veel kennis wijzer zijn en de mooie nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van huidverbetering kunnen laten ervaren bij onze gasten. Het feit dat je altijd kunt blijven leren in dit vak vind ik heel mooi en interessant en dat plezier deel ik graag.”

Gefeliciteerd Sharmilla, nog vele jaren voor Skincare center & Luxury in Domburg!

Skincare Center & Luxury Domburg
Weststraat 12
4357 BM Domburg

Klik hier voor de website