Evenementen

Evenementen in Domburg

Evenementen in Domburg zijn er vaak, veel en zeker de moeite waard. U vindt ze hier op de website in onze evenementenkalender. Ook kondigen wij regelmatig evenementen, activiteiten en nieuws aan op onze Facebookpagina. Wij houden u namelijk graag op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in het dorp, op het strand, maar ook bij de bedrijven, zoals restaurants, winkels en hotels. Op deze manier bent en blijft u altijd op de hoogte van activiteiten en evenementen in Domburg en kunt u tijdig alles noteren in uw agenda.

apr
26
do
Kleedjesmarkt in Domburg @ Grasveld Badhotel Domburg
apr 26 @ 16:00
[:nl]Kleedjesmarkt in Domburg[:] @ Grasveld Badhotel Domburg

Op donderdag 26 april 2018, de dag voorafgaand aan Koningsdag kan iedereen weer snuffelen, kopen en verkopen tijdens de Kleedjesmarkt in Domburg.

Vanaf 16.00 uur kunnen kinderen de spulletjes vanaf hun kleedje verkopen op het grasveld voor het Badhotel in Domburg. Het is altijd een gezellige boel en wie weet is net datgene te vinden, waar u al tijden naar zocht. U hoeft natuurlijk niet alleen langs te komen om te kopen (of om spulletjes te verkopen) maar ook voor de leuke sfeer is deze Kleedjesmarkt in Domburg zeker de moeite waard.

Meer informatie omtrent de activiteiten tijdens 26 april en 27 april rondom Koningsdag kunt u vinden op de website van Oranje comité Domburg en natuurlijk op de Facebookpagina.

Oranjebal in Domburg @ Grasveld Badhotel Domburg
apr 26 @ 19:00
[:nl]Oranjebal in Domburg[:] @ Grasveld Badhotel Domburg

Het Oranjebal in Domburg vindt dit jaar plaats tijdens Koningsnacht op donderdagavond 26 april 2018 in de tent op het grasveld voor het Badhotel in Domburg. Het belooft ook dit jaar weer een heel gezellig feest te worden met ook nu weer een spectaculair optreden van een gezellige zanger, namelijk de enige echte John de Bever! U krijgt die lach bij het lezen nu al niet meer van uw gezicht toch?

Het oranjebal in Domburg start om 19.00 uur. Naast het optreden van John de Bever speelt er deze avond een leuke coverband in de tent. Dus u weet waar u met Koningsnacht moet zijn: Het oranjebal in Domburg!

Meer informatie vindt u op de website van het Oranje comité Domburg en natuurlijk op hun Facebookpagina.

apr
27
vr
Koningsdag in Domburg @ Grasveld Badhotel Domburg
apr 27 @ 09:30
[:nl]Koningsdag in Domburg[:] @ Grasveld Badhotel Domburg

U komt toch zeker ook Koningsdag in Domburg vieren? Ook dit jaar heeft het Oranje comité Domburg weer een leuk programma voor u samengesteld op vrijdag 27 april 2018.

Het programma ziet er als volgt uit:
9.30 uur Koninklijke kostuums maken en fiets versieren
10.00 uur Optocht door het dorp
10.45 uur Opening Koningsdag door de koning en koningin van Domburg
11.00 uur Oranjerace vanaf 3 jaar t/m groep 3
12.00 uur Pannenkoeken eten groep 4 t/m groep 8
12.30 uur Pannenkoeken eten 3 jaar t/m groep 3
13.00 uur WipeOut vanaf groep 4 t/m groep 8
14.30 uur Meerkamp 13+ en volwassenen
18.00 uur Talent in de Tent

Een leuk programma met voor jong en oud genoeg te doen. En natuurlijk niet alleen leuk om te komen, als u gaat deelnemen aan 1 van de activiteiten tijdens Koningsdag in Domburg. Het is ook hartstikke leuk en gezellig om te komen kijken en een hapje en drankje te nuttigen in de tent voor het Badhotel in Domburg.

Meer informatie over de verschillende activiteiten en het opgeven voor bepaalde activiteiten vindt u op de website van het Oranje comité Domburg. Ook op de Facebookpagina van hen kunt u veel informatie vinden.

jun
9
za
Domburg Statue Festival @ Centrum Domburg
jun 9 @ 14:00 – 18:00
[:nl]Domburg Statue Festival[:] @ Centrum Domburg

Het Domburg Statue Festival is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken in Domburg. En ook dit jaar vindt het Domburg Statue Festival weer plaats, namelijk op 9 juni 2018.

Op zaterdag 9 juni kan iedereen zijn ogen weer uitkijken bij de living statues en de verschillende ludieke acts. De levende beelden trekken altijd veel bekijks bij hun onverwachte acties en verschillende trucs. Ze komen tot leven in de hoofdstraat van Domburg, welke die dag afgesloten zal zijn voor verkeer. Dus vrij baan voor zowel publiek als de statues. Het exacte en complete programma volgt uiteraard nog, maar vooralsnog zal het Domburg Statue Festival zo rond 14.00 uur starten. Zodra er meer bekend is, kunt u dit uiteraard hier vinden of op de website van het Festival.

Dit festival is echt een aanrader en exclusief genieten voor jong en oud. Wilt u er een compleet weekendje Domburg van maken? Boek dan hier uw verblijf of overnachting.

jun
16
za
Vliegerfestival in Domburg @ Strand 90 Domburg
jun 16 @ 11:00 – jun 17 @ 17:00
[:nl]Vliegerfestival in Domburg[:] @ Strand 90 Domburg

Vliegerfestival in Domburg

Ook dit jaar vindt het vliegerfestival in Domburg weer plaats. Dit evenement kunt u bezoeken op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 in Domburg.

U kunt de mooiste vliegers bewonderen op het strand in Domburg voor Strandpaviljoen Strand90. Van mooie bijzondere figuren in de lucht en van kleine tot hele grote vliegers, u ziet het allemaal tijdens het vliegerfestival in Domburg op beide dagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur.