Evenementen

Evenementen in Domburg

Evenementen in Domburg zijn er vaak, veel en zeker de moeite waard. VisitDomburg houdt u hier graag op de hoogte van de evenementen middels deze evenementenkalender.
Zo kunt u altijd een kijkje gaan nemen, of wellicht deelnemen en kunt u tijdig alles noteren in uw agenda.

feb
28
wo
Workshop Handletteren en Bullet Journaling @ The Readshop Domburg
feb 28 @ 19:30 – 22:00
[:nl]Workshop Handletteren en Bullet Journaling[:] @ The Readshop Domburg

Workshop Handletteren en Bullet Journaling REEDS VOL GEBOEKT! VOLGENDE WORKSHOP 15 MAART 2018

U heeft het vast al vaker gezien: van die mooie kaartjes, lijstjes en to-do’s geschreven in een sierlijk opvallend handschrift. Het is helemaal hip, handletteren! Wilt u dit ook leren? Geef u dan op voor de workshop Handletteren en Bullet Journaling bij The Readshop in Domburg op woensdag 28 februari 2018 van 19.30 – 22.00 uur.

Voor slecht € 22,50 per persoon kunt u deelnemen aan deze twee uur durende workshop inclusief een hapje, drankje en ook nog een leuke gevulde goodiebag!

Opgeven kan door uw e-mailadres en telefoonnummer door te geven in een berichtje naar de Facebookpagina van The Readshop Domburg of bij de kassa in The Readshop in Domburg.

Mis deze avond niet en kom naar deze gezellige en creatieve workshop. Mocht u onverhoopt niet kunnen, heeft u misschien later nog een kans. Bij veel aanmeldingen volgt er namelijk een tweede datum.

mrt
10
za
Ladies Night bij Grand Cafe De Roode Leeuw @ Grand Cafe De Roode Leeuw Domburg
mrt 10 @ 20:30 – 23:30
[:nl]Ladies Night bij Grand Cafe De Roode Leeuw[:] @ Grand Cafe De Roode Leeuw Domburg

Ladies Night bij Grand Cafe De Roode Leeuw in Domburg

Alle dames opgelet! Kom allen op zaterdagavond 10 maart naar de Ladies Night bij Grand Cafe De Roode Leeuw in Domburg. Het belooft een geweldige en onvergetelijke avond te worden, waar vooraf  niet alles van wordt prijs gegeven. Kortom be there en zorg dat u er naderhand over mee kunt praten.

Om u toch een beetje een indruk te geven van deze avond, kunnen we u melden dat de CANDY- BOYS u welkom heten en uiteraard de hele avond aanwezig blijven en zelfs nog een act weggeven deze avond. Er zal een modeshow plaats vinden en er is een Goodiebag voor de eerste 50 (!) vrouwen!

Dit alles is gratis toegankelijk. U betaalt alleen voor hetgeen wat u nuttigt in Grand Cafe De Roode Leeuw in Domburg.

Kortom vrouwen: trommel uw vriendinnen, moeders, tantes, en collega’s op en woon deze Ladies Night in Grand Cafe De Roode Leeuw in Domburg samen bij en praat nog lang na over deze onvergetelijke avond.

mrt
15
do
Workshop Handletteren en Bullet Journaling @ The Readshop Domburg
mrt 15 @ 19:30
[:nl]Workshop Handletteren en Bullet Journaling[:] @ The Readshop Domburg

Workshop Handletteren en Bullet Journaling

De workshop Handletteren en Bullet Journaling zat op 28 februari 2018 al snel volgeboekt. Daarom een tweede workshop op donderdag 15 maart om 19.30 uur.

U heeft het vast al vaker gezien: van die mooie kaartjes, lijstjes en to-do’s geschreven in een sierlijk opvallend handschrift. Het is helemaal hip, handletteren! Wilt u dit ook leren? Geef u dan op voor de workshop Handletteren en Bullet Journaling bij The Readshop in Domburg op donderdag 15 maart 2018 vanaf 19.30 uur
Voor slecht € 22,50 per persoon kunt u deelnemen aan deze twee uur durende workshop inclusief een hapje, drankje en ook nog een leuke gevulde goodiebag!
Opgeven kan door uw e-mailadres en telefoonnummer door te geven in een berichtje naar de Facebookpagina van The Readshop Domburg of bij de kassa in The Readshop in Domburg.
Mis deze avond niet en kom naar deze gezellige en creatieve workshop.

apr
1
zo
Paashazen in Domburg @ Centrum Domburg
apr 1 hele dag
[:nl]Paashazen in Domburg[:] @ Centrum Domburg

De Paashazen in Domburg huppelen ook dit jaar weer rond op 1ste Paasdag. U kunt ze vinden in het centrum van Domburg, waar ze Pasen in Domburg nog net iets feestelijker maken, dan het al is. En wie er houdt van eitjes heeft misschien wel geluk. Want misschien hebben deze Paashazen in Domburg ook wel (chocolade) eitjes bij en dat is natuurlijk slecht voor de Paashazen om deze allemaal zelf op te eten. Wellicht delen ze wel met u.

Met Pasen hoeft u natuurlijk niet alleen voor de Paashazen in Domburg naar deze gezellige badplaats te komen. Pasen is altijd het eerste gezellige en drukke weekend van het seizoen in Domburg. U bent natuurlijk van harte welkom om te winkelen (ook op zondag), lekker te eten tijdens 1ste of 2de Pasen en te overnachten in de Badplaats Domburg. Genoeg hotels, vakantiewoningen, Bed & Breakfasts en natuurlijk campings.

mei
5
za
Schildersweek Domburg @ Domburg
mei 5 – mei 12 hele dag
[:nl]Schildersweek Domburg[:] @ Domburg

Schildersweek Domburg

Van zaterdag 5 mei tot zaterdag 12 mei 2018 organiseert de Stichting Art & Performance de alweer 15e Domburgse Schildersweek ”In het licht van Walcheren”.

De Schildersweek wordt georganiseerd vanuit een grote tent op het grasveld voor het Badhotel, Domburgseweg 1 in Domburg.
Niet alleen zullen in deze tent iedere dag kunstenaars aan het werk zijn, u kunt er ook terecht voor een drankje.
Vanaf februari kunt u op deze website het volledige programma lezen.

Op zondag 6 mei verzamelen zich in de tent alle zondagsschilders waarna zij zich over de omgeving verspreiden.
Gedurende de week worden er in de tent meerdere muziekevenementen en schilders bijeenkomsten georganiseerd.

Wilt u deze week in Domburg overnachten? Boek dan hier uw hotel of verblijf in Domburg.

jun
9
za
Domburg Statue Festival @ Centrum Domburg
jun 9 @ 14:00 – 18:00
[:nl]Domburg Statue Festival[:] @ Centrum Domburg

Het Domburg Statue Festival is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken in Domburg. En ook dit jaar vindt het Domburg Statue Festival weer plaats, namelijk op 9 juni 2018.

Op zaterdag 9 juni kan iedereen zijn ogen weer uitkijken bij de living statues en de verschillende ludieke acts. De levende beelden trekken altijd veel bekijks bij hun onverwachte acties en verschillende trucs. Ze komen tot leven in de hoofdstraat van Domburg, welke die dag afgesloten zal zijn voor verkeer. Dus vrij baan voor zowel publiek als de statues. Het exacte en complete programma volgt uiteraard nog, maar vooralsnog zal het Domburg Statue Festival zo rond 14.00 uur starten. Zodra er meer bekend is, kunt u dit uiteraard hier vinden of op de website van het Festival.

Dit festival is echt een aanrader en exclusief genieten voor jong en oud. Wilt u er een compleet weekendje Domburg van maken? Boek dan hier uw verblijf of overnachting.

jun
16
za
Vliegerfestival in Domburg @ Strand 90 Domburg
jun 16 @ 11:00 – jun 17 @ 17:00
[:nl]Vliegerfestival in Domburg[:] @ Strand 90 Domburg

Vliegerfestival in Domburg

Ook dit jaar vindt het vliegerfestival in Domburg weer plaats. Dit evenement kunt u bezoeken op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 in Domburg.

U kunt de mooiste vliegers bewonderen op het strand in Domburg voor Strandpaviljoen Strand90. Van mooie bijzondere figuren in de lucht en van kleine tot hele grote vliegers, u ziet het allemaal tijdens het vliegerfestival in Domburg op beide dagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

sep
12
wo
Jazz by the Sea 2018 @ Domburg
sep 12 – sep 16 hele dag
Jazz by the Sea 2018 @ Domburg

Jazz by the Sea 2018 vindt plaats van 12 t/m 16 september 2018 in Domburg.
Jaarlijks kunt u genieten in Domburg van Jazz by the Sea. Dit jazzfestival vindt ieder jaar in september plaats in Domburg en trekt vele bezoekers. Het is een heel gezellig weekend, waar u niet per se jazzliefhebber voor hoeft te zijn. De sfeer, de ambiance en vrolijkheid maakt iedereen, jong en oud enthousiast om dit weekend mee te beleven.

Dit jaar vindt de 28ste editie van Jazz by the Sea plaats en dit is net als voorgaande jaren nog steeds GRATIS toegankelijk. Het volledige programma vindt u terug op de website van Jazz by the Sea.

Voor echte jazzliefhebbers is dit echt een weekend genieten geblazen. Kom dit weekend naar Domburg, boek uw verblijf en geniet van het allerbeste op het gebied van de oude stijl jazz.