Hotel Noordzee

Hotel Noordzee ligt op één van de mooiste locaties van Domburg: aan de voet van de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Veel dichterbij de Noordzee kunt u qua hotelaccommodatie niet komen. Een frisse duik voor het ontbijt is bij ons heel gewoon. Hotel Noordzee beschikt over 25 studio’s, waar ruimte is voor 2 tot 4 personen.   Alle studio’s zijn modern en gezellig ingericht en beschikken over een kitchenette en koffie- en theefaciliteiten. Verschillende kamers hebben ook airconditioning. In het hele hotel is gratis wifi, met een lift bereikt u de eerste en tweede verdieping.  ’s Ochtends geniet u in de zonnige ontbijtzaal van een heerlijk buffet met verschillende verse producten. Hotel Noordzee ligt aan de rand van het centrum, op slechts een minuut lopen van de gezellige hoofdstraat, met vele winkels, restaurants en terrassen. U kunt bij ons gratis parkeren. Domburg is een prima uitgangspunt voor wandel- of fietstochten langs het strand of door de duinen van Walcheren. U kunt schilderachtige dorpjes bezoeken, flaneren langs de boulevard of de levendige winkelstraten in de grotere steden opzoeken.

BOEK NU

Hotel Noordzee

Badstraat 4, 4357 AT Domburg